MOTKÓ NOÉMI Szexuálpszichológus

RÓLAM

2016. november 21. - Motkó Noémi pszichológus

BEMUTATKOZÁS

 

Motkó Noémi vagyok, szexuálpszichológus, endometriózis tanácsadó, párterapeuta jelölt, és relaxációs tréner. Egyéni és párkapcsolati tanácsadással foglalkozom. Párterápiát vezetek és tanácsadással foglalkozom a szexuális funkciózavarok, és az endometriózis körében. Ezek a területek több szállal is kapcsolódnak egymáshoz, ezért a munkámban olyan légkört igyekszem kialakítani, ahol nyíltan és szorongásmentesen beszélhetünk az élet intim területeiről is. Visszajelzésekkel, kérdésekkel igyekszem segíteni, hogy aki hozzám fordul, megérthesse helyzetét, párkapcsolatát. Célom, hogy a klienseim az erőforrásaikból merítve, és hasznos tapasztalatokkal és új ismeretekkel, eszközökkel gazdagodva, megtalálják az utat ahhoz, hogy kapcsolataikkal és életükkel elégedettek legyenek.

 

Pszichológus diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem 2002-ben. Ezután több módszerspecifikus képzést végeztem el; relaxációs tréner, pár és családterápia, mediáció, WÉK életkészségek tréning. Azóta is folyamatosan képezem magam, hogy minél hatékonyabban tudjam segíteni a hozzám fordulókat. Szexuálpszichológiai ismereteimet az ELTE szexuálpszichológiai szakpszichológus képzésén szereztem.

 

Ha endometriózissal küzd, vagy szívesen beszélné meg párkapcsolati, szexuális gondját egy szakemberrel, kérem, forduljon hozzám bizalommal!

Végzettségeim:

Pszichológus diploma -  Debreceni Egyetem

Szexuálpszichológiai szakpszichológus - ELTE PPK

Pár- és családterapeuta képzés - Magyar Családterápiás Egyesület

Autogén tréner - Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület

Munka és szervezetpszichológiai szakpszichológus - BME

Mediátor - Kapcsolat Alapítvány

WÉK facilitátor - SOTE

 

Tagság:

Magyar Szexuálterápiás és Párterápiás Egyesület

Magyar Családterápiás Egyesület

A bejegyzés trackback címe:

https://szexterapiak.blog.hu/api/trackback/id/tr811987572